Entreprenader som garanterar dig ett friskt hem

Garantientreprenad, eller GE-AB som de också är väl kända för är ett litet företag men i en väldigt stor och viktig bransch. För närvarande är man inte mer än 9 anställda och befinner sig i lokaler i Rydboholm, strax utanför Borås. Men ändå finns man och gör nytta i hela Västra Götaland. Det är nämligen hemma hos kunder runtom Borås som man hjälper till med grävning, att lägga rör, snickrar, renoverar, fuktsäkrar och helt enkelt ser till att hitta lösningar som kunden känner sig nöjd med. Det är ju kunderna som ska bli nöjda i slutändan.

Kunskap inom många olika kategorier

Oavsett om du behöver hjälp med att skapa en behaglig inomhusmiljö genom ventilerade golv eller syllbyte så kan GE-AB även hjälpa till med dränering, krypgrunder och din vind. Alla projekt planeras utifrån just ditt hus förutsättningar. Detta innebär att man ibland kan behöva flytta ut under en kort period när jobbet pågår, men oftast kan GE-AB hjälpa er att spärra av och göra arbetet anpassat ut efter er.

Det som dessutom är så himla bra med GE-AB är att dem förebygger olika problem som kan uppstå i framtiden. Framför allt jobbar dem för att skapa en fin och behaglig inomhusmiljö just nu men mest också för att ni ska kunna bo i det en lång tid framöver. Så du behöver med andra ord inte ha problem nödvändigtvis när du kontaktar GE-AB, snarare så kan det handla om att du vill göra ett syllbyte för att förebygga att fukt tränger in som i sin tur leder till skador på ditt hus i form av mögel. Med erfarna och kunniga arbetare så garanterar dem att du får rätt hjälp. Eftersom dem dessutom har rätt resurser utför man arbeten som totalentreprenör – allt för att du som kund ska bli nöjd 😊