Flyttfirma i Örebro

För tre år sedan exakt den här dagen så registrerade jag min flyttfirma i Örebro. Det var en stor och viktig dag för mig och min bror, som också är delägare i flyttfirman. Vi bor båda i Örebro så det funkar hur bra som helst, i alla fall än så länge. Men jag tror inte att det ska vara något problem för vi har arbetat ihop så länge jag kan minnas och det funkar hur bra som helst. Vi har förvisso inte drivit något företag tillsammans tidigare men jag tänker att det är ungefär samma sak som att arbeta ihop. Bara praxis som är annorlunda.

Att ha flyttfirma i Örebro

Att ha en egen flyttfirma i Örebro är så otroligt kul! Vi får vara tillsammans hela dagarna och vi går varandra inte på nerverna som så många andra syskon eller bästa vänner gör. Vi har samma syn på det mesta vilket helt klart underlättar att lösa vissa problem innan dom hinner bli stora och jobbiga. Det brukar inte gå så långt så att vi ens höjer rösten mot varandra utan vi lyckas med att lösa alla problem sida vid sida utan att någon brusar upp. Att ha flyttfirma i Örebro är fantastiskt kul, de flesta Örebro-invånarna är väldigt snälla och omtänksamma, vilket bidrar till glädjen.

Idéen om en flyttfirma

Vi hade pratat om att starta eget i ett par år innan vi gjorde slag i saken, men i början var det ett ölbryggeri vi snackade om att starta upp. Ända till vi insåg hur otroligt mycket jobb det var och att vi hade varit tvungna att betala en väldigt stor del av uppstartkostnaden med inköp av kärl och alla redskap som man är tvungen att ha. Vi insåg att vi hade behövt arbeta i över ett par år innan vi kunde lyfta första lönen över 20000 SEK. Men flyttfirma tyckte vi var en strålande idé.