Få hjälp med stubbfräsning

Nu ska jag äntligen få hjälp med stubbfräsning hemma i min trädgård. Jag har försökt själv flertalet gånger men det går helt enkelt inte att på något vis gräva eller få bort stubben. Jag hade aldrig trott att det skulle vara såna problem med att få bort en envis stubbe, men eftersom min robotklippare hela tiden försöker att klättra upp på den så är enda utvägen nu att få bort den med stubbfräsning. Det är inte särskilt snyggt att klä in stubben med stora spik, eller att lägga ett fult bildäck runt den som jag sett att en del gör när deras robot klättrar på stubbar. Nä nu måste den bort en gång för alltid.

Stubbfräsning enda chansen

Först tänkte jag inte alls på att det faktiskt går att köpa den tjänsten att fräsa bort stubbar utan jag var helt fokuserad på att lösa detta ”lilla” problem helt själv. Men sedan efter att ha hållit på att gräva och försöka ”yxa” bort stubben så gav jag upp projekt ”stubb-borttagning” och lät det vara ett tag. En eftermiddag när jag var ute och krattade löv så kom min granne förbi och stannade till för att prata lite. Han såg alla stora spikar jag hade slagit i stubben för att hindra roboten att klättra upp på stubben, troligtvis såg han även mina försök att yxa bort den. Han frågade mig om jag inte skulle anlita en stubbfräsare istället.

Äntligen hjälp med stubben

Jag förstod att jag inte skulle klara av att ta bort stubben själv utan frågade min granne om han hade något tips om stubbfräsare och hans son umgicks tydligen med en kille som arbetade med skogsröjning och kunde hjälpa till i nödfall med stubbfräsning. Jag fick numret och ringde grabben direkt och en vecka senare var den satans stubben borta!