Nytt liv, synundersökning och ett par riktigt snygga brillor

Snart är det äntligen dags för mig att ta mitt pick och pack och flytta till Göteborg. Jag har sett fram emot detta galet länge nu och äntligen är tiden här. Jag har varit så ivrig över flytten att jag började packa alldeles för tidigt, men å andra sidan har det varit skönt att slippa stressa nu mot slutet som man vanligtvis annars brukar göra. Det känns som att livet börjar på riktigt nu och det skall bli så spännande med en ny stad och ett nytt jobb. Jag är i alla fall väldigt glad över att jag har många vänner som redan bor där och kan visa mig runt.

Gått alldeles för länge med huvudvärk, haft svårt för att hitta fokus och läsa skyltar

Något annat jag sagt till mig själv nu när jag skall börja mitt nya liv, är att jag måste göra en synundersökning i Göteborg. Jag har gått alldeles för länge med huvudvärk och haft svårt för att hitta fokus och läsa skyltar på nära håll så nu är det verkligen dags att ta tag i detta problem. Har fått tips av en vän om ett bra ställe att göra synundersökningen på så det är något jag skall ta tag i ganska så direkt när jag har landat i det nya hemmet. Är verkligen så trött på att inte kunna se och läsa ordentligt.

Lika bra att kolla allting på en och samma gång

Stället jag blivit tipsad om gör inte bara synundersökning och går igenom gammal historik, de gör även en undersökning för själva ögonhälsan för att se så man inte bär på någon ögonsjukdom. Detta känns så bra, det är lika bra att kolla allting på en och samma gång och göra en noggrann och grundlig undersökning av ögonen. Är så himla taggad på mitt nya liv i Göteborg med ny lägenhet, nytt jobb och att förhoppningsvis kunna hitta ett par riktigt snygga brillor i samband med min synundersökning.