Hur fungerar egentligen Snabbostad.se?

Ja, det är något som du kanske undrar över när du är på väg att leta ny lägenhet. Man hör om Snabbostad.se, som man kan besöka och läsa mer om via https://snabbostad.se/hur-fungerar-det, och att det ska vara så himla smidigt. Men är det verkligen så bra som det låter?

Det enkla svaret är ja. Det är faktiskt riktigt smidigt och effektivt när man är ute efter ett nytt boende i kanske en ny stad eller område runt om i Sverige. För att få ett kontrakt i förstahand i vår fina huvudstad Stockholm till exempel så kan man behöva stå i kö i flera år. Men inte med Snabbostad.se. Här registrera du dig nämligen via hemsidan, anger vilka typer av lägenheter samt vart du letar och blir sedan aviserad när det dyker upp något ledigt utifrån dina preferenser. Samtliga hyresvärdar som är anslutna till Snabbostad.se skannas var 30:e sekund och skickas i sin tur ut till dig om det är något som kan vara intressant.

E-post och sms!

Ja, det är via e-post och sms du får notis när det kommer ut en ny lägenhet som matchar dina önskemål. Det finns även först till kvarn-lägenheter som inte går till någon form av kö. Istället så är det den första personen som anmäler sitt intresse för lägenheten som har störst chans att i nästa steg få lägenheten. Oftast ligger dessa ute relativt kort tid på hemsidan, men om du har koll på din mejl och sms så har du stor möjlighet att bli en av den första! Härifrån handlar det givetvis mycket om tur, men det gör det ju i de allra flesta fall när det gäller lägenheter. Snabbostad är i alla fall revolutionerande för oss som letar lägenhet och jag är helt säker på att du kan få hjälp om du letar lägenhet!