Konferens, kickoff och matlagningsevent med kock

Jag tycker om att laga mat tillsammans med mina vänner, jag tycker att samtalen flyter på och vi har väldigt roligt ihop. Just att man gör något tillsammans och har ett gemensamt mål tror jag spelar in. Nuförtiden finns det ju matlagningsevent med kock som en aktivitet på till exempel en kickoff eller konferens. Jag tycker att det är kanon att man kan göra detta. Eftersom det är professionella kockar som leder arbetet så blir det ju oftast väldigt bra resultat. Att matlagningsevent med kock har slagit igenom beror nog dels på alla matlagningsprogram som visats. Kockarnas kamp och Sveriges mästerkock är några av programmen jag har följt. Dessa program har nog lett till att det finns så många hemmakockar därute som bara längtar efter att få laga mat med proffs. Jag hade lätt hoppat på en sån här aktivitet det är ju jättekul att laga mat och dessutom få ledning av professionella kockar, det kan nog inte bli mycket bättre.

Matlagning tillsammans är ett bra sätt att lära känna varandra

Jag har faktiskt inte sett så många som har denna affärsidé jag tror att Aveqia är ganska ensamma om detta. När jag var inne på deras hemsida så erbjuder dom att tillsammans med kollegor eller vänner att tillaga en fyrarätters meny tillsammans under ledning av professionella kockar, Dom har ett ett riktigt bra upplägg för sitt matlagningsevent med kock. Det börjar med mingel för att få en avslappnad stämning. Efter det delas man i grupper där varje grupp ansvarar för en del i måltiden. Jag tycker att detta verkar vara ett väldigt bra sätt att lära känna sina eventuellt nya kollegor. Vid maten får varje grupp presentera det som dom har gjort, sen avnjuter man måltiden tillsammans.