Smyckestillbehör

Det har blivit väldigt populärt och inne att göra egna smycken, det var även poppis tidigare men när corona epidemin slog till så blev det helt galet många som ville beställa smyckestillbehör för att göra egna smycken. Min teori är att folk inte visste riktigt vad dom skulle fördriva tiden med när de var mer eller mindre isolerade hemma i huset eller lägenheten. Det blev extremt mycket vabb för föräldrar och att sysselsätta sina barn utan att de hoppade runt när de var sjuka var nog inte så lätt. Därför var det nog många som fick en ny hobby med att tillverka egna smycken.

Smyckestillbehör online

Det bästa under corona epidemin var att det fortfarande gick att handla det man behövde eftersom näthandeln är enorm. Att få tag på smyckestillbehör online var absolut inga problem men det fanns flera andra branscher där det gick trögt och de hade problem med leveransen. Vi beställde ett kyl och frys efter att epidemin var i princip över, och kylet fick vi direkt men fryset dröjde i 6 månader eftersom det var en komponent som var svår att göra på grund av leveransfördröjningar. Tur vi hade ett frys redan!

Egna smycken på dagis

Nu vet jag att man inte får säga dagis längre men det gör jag ändå! På dagis där min dotter går håller dom på jätte mycket med egna smycken. Hon kommer hem var och varannan dag och ger mig armband och halsband. En del av smyckena dom gör själva får dom inte ta med hem utan om dom vill hålla på att göra armband och halsband så får dom hälla tillbaka alla smyckestillbehör så någon annan kan få nytta av dom. Men barnen verkar älska att göra egna grejer med pärlor och annat fint. Det är antingen det eller att bygga Lego och det är ju en jättebra sysselsättning för barnen.