Krypgrundsisolering från Fuktspärrteknik

Bor du i ett hus som har en krypgrund undertill? Har du i så fall koll på fuktnivån och ser över den med jämna mellanrum? Det är vanligt bland lite äldre hus att man har en krypgrund och det innebär kort och gott att det oftast finns en uppmurad mur som själva huset vilar på och som sedan har ett lager av bjälklag och syll ovanpå sig. I dessa fall har man oftast ingen murstock som räcker sig ner i själva krypgrunden och som även saknar en stor del spillvärme. Detta kan bidra till fukt i krypgrunden och är viktigt att förebygga på bästa möjliga sätt.

Höjer temperaturen och ger krypgrunden ett bättre klimat

Misstänker du fukt i krypgrunden så vill jag varmt rekommendera krypgrundsisolering från FST. Detta företag har hjälpt oss ett par gånger nu och jag har verkligen bara gott att säga om dem och deras utföranden. Deras krypgrundsisolering höjer temperaturen och ger krypgrunden ett bättre klimat då det isolerar och täcker både krypgrunden och marken. Det bästa är att det har egenskaper för att fungera som en ångspärr och markisolering.

Det kommer även att hindra radon från att ta sig upp via marken

Som en bonus med krypgrundsisolering från FST är att om man anlitar någon till att göra en installation på ett korrekt sätt, kommer det även att hindra radon från att ta sig upp via marken. Jag ser verkligen bara fördelar med att installera krypgrundsisolering från FST och av deras duktiga personal. Kontakta dom om du är nyfiken på att veta mer om detta och se över just dina möjligheter. Att ta hand om sitt hus och inomhusmiljön är verkligen så viktigt, både för hälsan och för ekonomin. Vi vet ju alla hus kostsamt det kan bli med fuktskador som inte åtgärdas i tid.