Med små modifieringar kan vi åstadkomma stora resultat

Ja, men så är det väl ganska ofta. Det krävs inte så mycket för att det gärna bli stor skillnad. Oavsett om det handlar om renovering hemma eller om du gillar att meka med bilar. L-M-R.se är en hemsida som hjälper dig att få tag i dessa små modifieringar som kan göra stor skillnad på din bil. Kanske handlar det om en liten, liten grej som gör att hela bilen blir som ny. Självklart handlar det om att ha ett intresse för att se skillnaden, men att ha ett intresse på det här viset är väldigt kul eftersom något litet kan göra mycket. Läs mer om just L-M-R via deras hemsida eller fortsätt läsa här så ska jag berätta lite mer om vart detta egentligen började.

Det var nämligen Långe-Mikael Andersson som under en längre tid haft ett stort intresse för tillbehör till volvo. Han hade också sysslat mycket med tillverkning av bland annat volvos add-on i glasfiber på sin fritid och kände då att det faktiskt fanns en efterfrågan på produkter. Det var då L-M-R tog sin fart. Just namnet står faktiskt för Långe-Mikael Refinement, där man återigen pratar om att små modifieringar i form av refinements kan ge stora resultat.

Webben är stort fokus

Ja, att kunna sälja sina delar på webben är en stor del av L-M-Rs filosofi. Allt detta för att man idag i första hand gärna söker sig på nätet för att hitta dem där fina och speciella delarna till sin bil. Då vet man också att det är kul att hitta delarna till bra pris vilket man gärna gör på L-M-Rs hemsida. Läs mer via deras hemsida och se till att du pimpar upp din bil med små medel men som blir stora och fina förändringar!